Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

gtmusicproduction@live.de

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

ÖNEMLI Lütfen okuyun

3 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1ÖNEMLI Lütfen okuyun Empty ÖNEMLI Lütfen okuyun Salı Ocak 20, 2009 12:23 am

GT-USB-STICK

Arkadaslar bir kac gün önce tesadüf bir müzisyen sitesinde ilginc seyler okuduk,sitemizde üyemiz olan HAKAN99 ve Faruk75 isimli sahislar arkamizdan atip tutuyorlar...Ückagitci oldugumuzu setin bir ise yaramadigini,kisacasi bükemedikleri bilegi öpmek yerine kirmaya calisiyorlar...bizi cok sasirttilar arkadaslar...Ya arkadaslar lütfen kimse böyle seyler yapmasin seti begenen alir begenmeyen almaz..Ama müzisyen olan müzikle icli disli olan bir insan iyi ve kötüyü ayirir..O arkadaslara sesleniyoruz,hayatiniz boyunca böyle bir set dinleyemzsiniz ve kullanamazsiniz..sinir olanlar dilini isiranlar olabilir ama bu böyle..bir yandan da arkadaslar böyle yaptikca bütün hevesimiz kaciyor,biz bu yola cikarken müzisyenlerin arkamizda olacagini düsündük ama bakiyoruzda köstek olan cok arkadas var...Neyse biz o arkadaslari sinir etmeye devam edicez:))))

2ÖNEMLI Lütfen okuyun Empty Geri: ÖNEMLI Lütfen okuyun C.tesi Mart 07, 2009 11:59 pm

korgpa800va7

kafanı yormaya gerek yok bilen biliyor iyiyi kötüyü sen yapabiliyorsan sen iyisini yap gt usb allah yolunu acık etsin

3ÖNEMLI Lütfen okuyun Empty GT USB Ptsi Mart 09, 2009 6:31 pm

pa800

Merhabalar Sayin Degerli GT Ekibi
Sizleri saygiyla selamliyorum ve, diyorumki sitenize herhangi bir terbiye sinirlarini asacak veya baska sitelerde sizlerin hakkinda herhangi bir kötü iltifat edenleri, sizlerden rica ediyorum lütfen böyle geri zekali cahil havali insanlari kim olursa olsun sitenizden hemen def edin, lütfen, sizleri cogu piyasada cekemiyor bu ap acik ortada, Atalarimiz ne demis kedi erisemedigi ete Mundar dermis, bu kötü niyetli müzisyenim diye gecinenlerde bunlar, sizler yolunuza devam edin, sizleri kimse yildiramaz siz isinizi dogru ve zamaninda yaptigniz sürece, ben sahsen sizleri cok destekliyorum ve sizleri takdir ediyorum isinizi ciddiye aldignizdan dolayi.
Basarilarinizin devamini diliyorum.
Saygilar Sevgiler.
Dr.Erol Altinparmak
pa-800 bounce

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]