Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

gtmusicproduction@live.de

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

yörelere göre ritimler

5 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1yörelere göre ritimler Empty yörelere göre ritimler Çarş. Ara. 24, 2008 11:51 am

faruk_

faruk_

mrb önce hayırlı uğurlu olsun.inşaallah yöresel ritimlerede yöresine uygun saundlar kullanmışsınızdır.örneğin antalya dayım buranın 9/8 ritmi teke yöresine uygun bir ritim yani romen 9/8 liğinle alakası yok.2/4 ler yine aynı.tekezortlatması ve buna benzer zeybek ritimleri umarım yöresine uygun hazırlanmıştır .tabii bu ritimlere setinizde yer verdiyseniz.selamlar faruk Arrow

http://datkoy.azbuz.com

2yörelere göre ritimler Empty cvp Çarş. Ara. 24, 2008 2:13 pm

GT-USB-STICK

Ilk önce bu soru icin tsk,bu konuyada aydinlik getirmis olalim...Her yörenin ritmlerini yapmaya calistik güzel olduguna inaniyoruz...
Demolarda insallah dinleyeceksiniz...
Arkadaslar kusursuz bir set yapmaya calisiyoruz...Allahin izniyle basarmak üzereyiz...Smile

3yörelere göre ritimler Empty kusursuz set Çarş. Ara. 24, 2008 2:37 pm

faruk_

faruk_

slm yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim.bence kusursuz bir set yapmak imkansız.çünkü insanları hele müzik gibi bir konuda memnun etmek çok zor.sizin GT USB Setiniz inşaallah kusursuza yakındır.çalışmalarınızda başarılar dilerim.büyük bir heyecanla bekliyoruz. Smile

http://datkoy.azbuz.com

4yörelere göre ritimler Empty Geri: yörelere göre ritimler Çarş. Ara. 24, 2008 3:32 pm

hakan99

toplam kac rıtım olacak peki...

5yörelere göre ritimler Empty Geri: yörelere göre ritimler Perş. Ara. 25, 2008 4:59 pm

downup

setin içeriği hakkında bilgi verirseniz çok iyi olur ayrıca siz türkiyedenmi almanyadanmı çalıştığınız kişiler hep almanyada Smile

6yörelere göre ritimler Empty Geri: yörelere göre ritimler Cuma Ocak 16, 2009 10:36 pm

Atmacalar

Ben bir anlam veremiyom, siparis yapayim diyom e.mailerime cevap alamiyorum, haftalardir bekliyorum, cünkü bana bekle dediler! Haftaya Dügünlerim basliyor ve hala USB sizim.

Lütfen birseyler yazinda bilelim. Tesekkürler.

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]