Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

gtmusicproduction@live.de

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

bence mükemel hayırlı olsun

4 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1bence mükemel hayırlı olsun Empty bence mükemel hayırlı olsun Salı Ocak 13, 2009 3:50 pm

sarap

bence mükemel hayırlı olsun

2bence mükemel hayırlı olsun Empty cvp Salı Ocak 13, 2009 4:06 pm

GT-USB-STICK

Tsk sarap düsüncen icin sagol

3bence mükemel hayırlı olsun Empty Geri: bence mükemel hayırlı olsun Salı Ocak 13, 2009 10:01 pm

yavuz75

sarap demiş ki:bence mükemel hayırlı olsun

Mukemmel demek icin biraz erken degilmi dostum ..?

Daha fazla genis bir DEMOLARI bir dinliyelim bakalim ..
Set hakkindaki Yorumlarimiz ve degerlendirmelerimizin yonu acisindan fazlaca demolara ihtiyacimiz var ..

Herseyin hayirlisi ....!

Bekleyelim ve gorelim ...

4bence mükemel hayırlı olsun Empty Geri: bence mükemel hayırlı olsun Perş. Ocak 15, 2009 4:04 pm

albayrak66

bence bi iş var bu işin içinde 48mblik bi set bu kadar loop bu kalitede stereo atılmış drum kitler ve bu kadar gerçekci yazılmış ritimler ne ayak ben çözemedim ayrıca gt grubunun kırılmış emo usbyi sattıklarınıda duydum açıkcası ben canlı canlı dinlemeden yani açacan drkitleri elinle tek tek dinletecen ritimlerde kullandıklarını sonra bende ellerinizden öpecem bu kadar harika yazılmış ritimler diye iyi çalışmalar.

5bence mükemel hayırlı olsun Empty Geri: bence mükemel hayırlı olsun Salı Ocak 20, 2009 12:01 am

faruk90

Misafir

evet ilginç gerçekten...

6bence mükemel hayırlı olsun Empty Cvp Salı Ocak 20, 2009 12:06 am

GT-USB-STICK

Arkadaslar GT grubu hic bir zaman bir baska set satmamistir lütfen böyle seylere inanmayin bu set bizim ilk ürünümüzdür...

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]