Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

gtmusicproduction@live.de

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Beklenen An Geldi Iste Demolar

+15
ali baba
yalcinkarasakal
s3rk0
iso.nl
yavuz75
DeliDana
Atmacalar
cengaver23
omursky
nuramo
Kerim
hakan99
GT-USB-STICK
kartel69
GT-Music-Production
19 posters

Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 3 sayfası]

1Beklenen An Geldi Iste Demolar Empty Beklenen An Geldi Iste Demolar Ptsi Ocak 12, 2009 12:22 am

GT-Music-Production

Admin

Arkadaslar beklenen an geldi.....
Umarim begenirsiniz duyacaginiz bütün sesler ritmler GT USB SETin saundlaridir...
Icinde baglama looplar mevcuttur...
Dinleyecek oldugunuz ses ve ritmler set de bulunan saunlar dan sadece bir kac tanesidir...
Hepsini dinletmememiz imkansiz oldugu icin kisa kisa gectik...
Bütün ritm ve sesler setimizde dinleyecek olugunuz kalitededir...
Tabiki yöre ritmleri,romanlar,akustik halay,techno halaylar,giresun-ordu karsilamalari
Kisaca aradiginiz,istediginiz rimlerin kalitesi
Demoda dinleyecek oldugunuz sound kalitesindedir
Demolar Korg pa 800 ve pa2x icindir...

http://rapidshare.com/files/182408198/www.gtmusicproduction.net.tc.mp3

LINK YENILENMISTIR

En son GT-Music-Production tarafından Ptsi Ocak 12, 2009 2:26 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

https://gtmusicproduction.yetkin-forum.com

2Beklenen An Geldi Iste Demolar Empty Geri: Beklenen An Geldi Iste Demolar Ptsi Ocak 12, 2009 12:28 am

GT-Music-Production

Admin

DEMOLAR SIZLERLE SAYIN ÜYELERIMIZ

https://gtmusicproduction.yetkin-forum.com

3Beklenen An Geldi Iste Demolar Empty ALLAH RAZI OLSUN !!! Ptsi Ocak 12, 2009 12:30 am

kartel69

Hemen indiriyorum...
Dinledikten sonra yorumlarimi yazarim..
önceki mesajimi silebilirsiniz, kusura bakmayin...

http://www.kartel69.com

4Beklenen An Geldi Iste Demolar Empty cvp Ptsi Ocak 12, 2009 12:31 am

GT-USB-STICK

kartel kardes seni taniyoruz setinide biliyoruz senin yapacagin yorum bizim icin cok önemli insallah begenirsin....

5Beklenen An Geldi Iste Demolar Empty ??? Ptsi Ocak 12, 2009 12:32 am

kartel69

Msn'den yollayamazmisiniz???
boogoss69@hotmail.fr
bagliyim ama su an çevre disiyim...
wizz atin...eger mümkünse..;

Saygilarimla,
k@rteL69

not : çünkü agir iniyor rapidshare'den...60kb/s

6Beklenen An Geldi Iste Demolar Empty cvp Ptsi Ocak 12, 2009 12:34 am

GT-USB-STICK

kartel kardes biraz sabret indir cünkü senin gibi 6 kisi yazdi lütfen anlayisli ol yorumun bizim icin önemli

7Beklenen An Geldi Iste Demolar Empty Saolun Ptsi Ocak 12, 2009 12:35 am

kartel69

Vallah'a saolun arkadaslar, insallah beyenirim...saka saka
Bakalim neler varmis, daha açmadim, nedense biraz heyecan geldi...
Hadi bismillah...

8Beklenen An Geldi Iste Demolar Empty Kritiklerim Ptsi Ocak 12, 2009 12:41 am

kartel69

1-Ritimler çok saglam
2-çok looplar var...
3-saz'lar mesela güzel ama loop, yaik...
4-bastaki balaban, ney...loop...bunlarin sample'leri varsa ne agla...
5-Oyun havalari çok saglam...
6-rap oyun havasi hosuma gitti açikçasi, biraz recep ivedik ritimine benzemis, cartel grubunun müziklerinide andiryor..

Darbuka loopplar güzel...

Tek istegim, VAHDE, HALAY, THM, TSM ritimleri dinlemek...
Ondan sonra NOT vericegim, bana göre, yani degermi deymezmi diye Wink

Ritimlere diyecegim yok...

Saygilarimla,
K@rteL69

9Beklenen An Geldi Iste Demolar Empty cvp Ptsi Ocak 12, 2009 12:43 am

GT-USB-STICK

kardes bütün lopp larin sesleride tabiki mevcut ne duyuyorsan klavye ile yaptik...tsk ederiz kartel kardes fransaya slm

10Beklenen An Geldi Iste Demolar Empty SÜPER !!! Ptsi Ocak 12, 2009 12:47 am

kartel69

Vallah duydugumuz looplarin sesleride (sample'leri)
mevcutsa, tamam o zaman...

"BOMBA GiBi O ZAMAN"

Ama dedigim ritim demolarini yapabilirseniz evinirim...

-THM
-TSM
-HALAY (akustik, tekno, sade davul...)
-Tüm 2/4'ler
-9/8'ler...

özel PM'ile olabilir....
Tesekkür ediyorum size...
Bana güven tanidiginiz için....

Saygilarimla,
K@rteL69

11Beklenen An Geldi Iste Demolar Empty cvp Ptsi Ocak 12, 2009 12:50 am

GT-USB-STICK

kartel kardes isteklerin en kisa zamanda yerine getirilecektir...saygilar

12Beklenen An Geldi Iste Demolar Empty Geri: Beklenen An Geldi Iste Demolar Ptsi Ocak 12, 2009 1:47 am

hakan99

oncelıkle calışmalarınız ıcın tesekkur edıyorum arkadaslar nıhayet demolar geldı set yapmak gercekten cok zor bır iş bunu cok ii bilen bırıyım fakat kusura bakmayın ama dınledıgım rıtımler hemen hepsı loop lardan oluşma benım aletım pa2x 128 mb bıldıgınız gıbı fakat ıcerısınde 1 tane dahı loop yok ne ses ne de rıtım..rıtım guzel yazıldıktan sonra zaten loop a gerek falan da yoktur bana gore aletım 1gb da olsa 1 tane loop atmam içerısıne tabıkı bu benım gorusum..sızden rıcam lutfen loop olmayan rıtımlerı bızlere dınletın seslerı dınletın albenısı olsun ama demolarınız hıc mı hıc tatmın edıcı degıl bana gore herkesın tabıkı zevkı tarzı ayrıdır bunlar benım goruslerım..ii calışmalar..

13Beklenen An Geldi Iste Demolar Empty Geri: Beklenen An Geldi Iste Demolar Ptsi Ocak 12, 2009 3:47 am

Kerim

Herkese merhaba,

benim birkac sorum olacak.

- neden her ritimi ayri Master yaptiniz?
- neden bukadar fazla loop var? Loop artik hicde özel birsey degil. 350-450 Euro ya cok güzel Sample Loop aletleri var. Herkes artik istedigi gibi kesip kullaniyor loop lari bu aletlerde. Bence bukadar fazla Loop bir ARRANGER KEYBOARD da cok yersiz.
- Drum ve Perkusion seslerini nasil islediniz? Korg standartindami? Yoksa kendi kafaniza göremi yaptiniz?
- Bu USB yi en cok kimler icin düsündünüz? Hazir Ritim ve Loop ariyanlar icinmi, yoksa Profesyonel müzisyenler icinmi?

Cevap icin simdiden tesekkürler

Saygilar
Kerim

14Beklenen An Geldi Iste Demolar Empty GT USB DEMO HAKKINDA... Ptsi Ocak 12, 2009 9:59 am

nuramo

Merhabalar....

demolarla ilgili linkinizde bir sorun var sanırım.Tıklanıldığına eror veriyor kontrol ederseniz sevinirim..
iyi calışmalar..

15Beklenen An Geldi Iste Demolar Empty cvp Ptsi Ocak 12, 2009 10:11 am

GT-USB-STICK

Arkadaslar ritmler loop degil elle yazilmis ritmlerdir,dinlediginiz demolarda sazlar balaban mey gibi seyler loop dur,tabiki sesleride mevcuttur,tamam begenmeyen olabilir ama 65 tane ön siparis var ve basimizi kasiyacak zamanimiz yok istemeyene zorla veremeyiz,demekki yaptigimiz is güzel ve ritmler loop saniliyor kesinlikle degildir,arkadasin teki yazmis bu seti kimin icin düsündünüz diye,arkadaslar bu seti kim kendine yakistiriyorsa o alabilir...tsk..Darbukalar ve perkusyonlar kesinlikle loop degildir elle yazilmis ritmlerdir...

16Beklenen An Geldi Iste Demolar Empty cvp Ptsi Ocak 12, 2009 10:13 am

GT-USB-STICK

Ayrica 2 gün icinde baska demolarda eklenecektir...saygilar

17Beklenen An Geldi Iste Demolar Empty link ölü!!!! Ptsi Ocak 12, 2009 10:38 am

omursky

Linki yenilerseniz memnun olurum iyi çalışmalar

18Beklenen An Geldi Iste Demolar Empty cvp Ptsi Ocak 12, 2009 10:44 am

GT-USB-STICK

Arkadaslar link yenilenene kadar kartel kardes you tube görüntüsü eklemis ordan bi zahmet dinleyin

19Beklenen An Geldi Iste Demolar Empty Buna ne dieceksiniz?? Ptsi Ocak 12, 2009 5:02 pm

kartel69

Ritimler bomba gibi diyorum ya size !!!
Loop olan saz, balaban, ney...

Her neyse, ADMIN?
Size nasil katki olabilirim??Ritim olarak?

Saygilarimla,
K@rteL69

20Beklenen An Geldi Iste Demolar Empty Geri: Beklenen An Geldi Iste Demolar Ptsi Ocak 12, 2009 8:06 pm

cengaver23

arkadaşlar kolay gelsin demolar harik,fiyat ne kadar bununla ilgili bilgi verirmisiniz.

21Beklenen An Geldi Iste Demolar Empty Geri: Beklenen An Geldi Iste Demolar Ptsi Ocak 12, 2009 8:24 pm

Atmacalar

Süper ve degisik bir calisma!
Halaylari ve Zurnayo merak ediyorum.
Fiyat ve USB hazirmi??

Tesekkürler

22Beklenen An Geldi Iste Demolar Empty cvp Ptsi Ocak 12, 2009 9:39 pm

GT-USB-STICK

ARKADASLAR FIYAT BELLI GIBI AMA GÖRÜSMELERIMIZ DEVAM EDIYOR CÜNKÜ KORG SETI ISTEDI BIZDEN
DÜSÜNMEKTEYIZ TABIKI SITEMIZDEN SIPARIS VERENLERE GÖNDERECEGIZ FAKAT SITE DISINDAN ALMAK ISTEYENLERE SATISIMIZ YASAK OLUCAK...

Birde bazi arkaslar bu tür saundlara alisik degiller heralde,yabanci geliyor hali ile...
Neyse hepimize kayirli olsun!!!

23Beklenen An Geldi Iste Demolar Empty Geri: Beklenen An Geldi Iste Demolar Ptsi Ocak 12, 2009 9:46 pm

DeliDana

Selam,

USB nin icinde 40 MB LOOP oldugu dogrumu acaba?

24Beklenen An Geldi Iste Demolar Empty Geri: Beklenen An Geldi Iste Demolar Ptsi Ocak 12, 2009 9:56 pm

hakan99

vatana mıllete hayırlı olsun korg sızden setı ne için istedı calışmayı cok mu begendı de istedı kilitlemek için mi istedi ayrıca sıtedekılere yollayacaz demıssınız yanı kılıtsız halde mı yollayacaksınız..bırde yukarıda da arkadasım sormus 40mb loop dogrumu bende soruyorum..

25Beklenen An Geldi Iste Demolar Empty Geri: Beklenen An Geldi Iste Demolar Ptsi Ocak 12, 2009 9:59 pm

Atmacalar

Ocakta satisa hazir demistiniz, siparis verenler nezaman kavusur USB-Sticke.

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 3 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki