Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

gtmusicproduction@live.de

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

DEMOLAR NEDEN HALA YOK...?????

+7
Atmacalar
Yildirim1
20082008
GT-USB-STICK
aybala
hakan99
yavuz75
11 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

1DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Empty DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Paz Ara. 28, 2008 12:05 am

yavuz75

Sevgili GT USB calisanlari .... DEMOLARI BUGUN yayinliyacaktiniz her ne hikmet ise TARIH 27-12-2008 OLMASINA RAGMEN HALA YOK

Bi zahmet ILGILENSENIZ ARTIK ... BEKLIYENLERI MAGDUR DURUMDA BURAKMAYIN

Hayirli geceler ...!!

2DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Empty Geri: DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Paz Ara. 28, 2008 7:26 pm

hakan99

bombanın pimi sıkıştı sanırım patlayamadı..

3DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Empty Geri: DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Paz Ara. 28, 2008 7:47 pm

yavuz75

Sevgili GT USB calisanlari ,

Bakiniz guzel bir site yapmissiniz. Patlamaya az kaldi diye yazmissiniz ..bu da tamam

PEKI DEMOLAR NERDE ..? NEDEN VERDIGINIZ SOZUNUZUN ARKASINDA DEGILSINIZ..>? NEDEN HALA HIC BIR ACIKLAMA YOK ..??

Oldumu peki simdi ...?

Tutamiyacaginiz sozler vermeyin LUTFEN..

Mad

4DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Empty Geri: DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Paz Ara. 28, 2008 8:08 pm

aybala

Merhabalar arkadaşlar hepimiz cok aceleciyiz malum biz müzisyenler hep böyle sabırsızız ciksin hemen ben alayın bakın ben aldım işte o usbyı GT USB calısanlarında bir bildigi vardır herhalde tamam verdikleri tarıh olmadı amma hayırlısı önünüz kiş dişarda kar yagıyor kolay gelsın

5DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Empty Cevap Paz Ara. 28, 2008 11:20 pm

GT-USB-STICK

Arkadaslar sizlerden cok cok özür diliyoruz!!!!Ama lütfen yargisiz infaz yapmayalim,malum yilbasi dolayisi ile müzisyen arkadaslarimizin programlari oluyor tabi bundan bize ne diyebilirsiniz,1 hafta icerisinde demolar sizler ile..

6DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Empty Geri: DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Ptsi Ara. 29, 2008 4:45 pm

20082008

dnkeschönfür ediese seite

7DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Empty Geri: DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Ptsi Ocak 05, 2009 6:41 pm

Yildirim1

Demolara hala yok, bir haber verin.

8DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Empty Geri: DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Ptsi Ocak 05, 2009 8:34 pm

Atmacalar

... ve hepimiz bekliyoruz!

Beyler rica ediyoruz, kisada olsa Demolardan birkac örnek koyun.
Daha öncede demistim suan bir Arkadasim Istanbulda ve ona birtane USB almasina söylemistim, fazla vaktim yok cünkü Arkadas Cumagünü geri geliyor. Lütfen bir aciklma yaparsaniz hem beni hemde benim gibi merakla bekleyen degerli Müzisyen Arkadaslarida sevindirmis olursunuz.

Saygilarla

9DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Empty Geri: DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Salı Ocak 06, 2009 9:33 pm

yavuz75

Sevgili GT calisanlari olmadi ama boyle

bir soz verdiniz LUTFEN ARKASINDA DURUN SOZUNUZUN...

CEKIP GITMEYIN >>

10DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Empty Cvp Salı Ocak 06, 2009 11:41 pm

GT-USB-STICK

Arkadaslar hepinizden teker teker özür diliyoruz,ve en sonunda bu hafta sonuna demolar yetisiyor merak bitiyor...Bizde cok heyecanliyiz,lütfen iyi ve ya kötü elestirilerinizi bekliyoruz...

11DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Empty Geri: DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Salı Ocak 06, 2009 11:58 pm

Yildirim1

Abicim lütfen bu son hafta sonu olsun lütfen, heycanla bekliyorum.
Biran önce gelse demolar cok güzel olur, cünkü bende Korg PA2x alacam ve hangi USB yi alsam diye düsünüyorum.

12DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Empty Geri: DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Çarş. Ocak 07, 2009 8:52 am

Atmacalar

Evet bende Pa800 var, ve USB icin Istanbula siparis vermistim ama merakla GT-USB bekliyoruz.

13DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Empty Geri: DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Çarş. Ocak 07, 2009 2:52 pm

aybala

Merhabalar yenı yıl geceli 7 gün oldu hala bizler beklemedeyız hemüz sizlerdende bir bilgi yok inşallah balon degildir kolay gelsın

14DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Empty Geri: DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Çarş. Ocak 07, 2009 4:40 pm

hakan99

atmaca bence sen ıstanbuldan usb nı sıparıs et cok saglam 2 calışma var pıyasada gt usb kusura bakmayın ama bu sekıl yapmanız ınsanların guvenını sarsıyo daha yolun basında bu sorunlar olursa yarın guncellemelerde ne olur bılemıyorum..

15DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Empty Geri: DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Çarş. Ocak 07, 2009 4:50 pm

Atmacalar

Hakan99,

Istanbuldan Arkadasim Cumagünü dönüyor, isim vermiyem ama birtane ....USB getir bana demistim. Belkide bugün yarin Demolar yüklenir? 200,-- cebimizde kalir!

16DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Empty cvp Çarş. Ocak 07, 2009 4:57 pm

GT-USB-STICK

sevgili hakan 99 isteyen her seyi alabilir biz kimseye emo alma demiyoruz,hem sen kimsenin isine karisma efendi gibi bekliyorsan bekle millete akil verme ...senden ögrenecek degiliz isimizi..yolun basinda olan sensin heralde,aksilik ne bilmiyorsun...neyse bekleyenlere sesleniyoruz,bu hafta sonu demolar online...

17DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Empty Geri: DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Çarş. Ocak 07, 2009 6:28 pm

Atmacalar

Bu iyi bir haber! Demolar geliyor demekki.

Tesekkürler GT

18DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Empty Geri: DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Çarş. Ocak 07, 2009 7:01 pm

kml_polat

demolar tırafige takıldı heralde

19DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Empty Geri: DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Çarş. Ocak 07, 2009 8:10 pm

hakan99

arkadasa emo al demedım kı ben emoyu nerden cıkarıyosunuz..aksılık ne tabıkı bılıyoruz ama sızın gıbı prof oldugunu soyleyen ınsanlar bu sekıl yılbasına takıldı gıbı aksılıklerı de soylememesı gerekıyor oyle degıl mı..madem boyle aksılık olacak demoları atıyorum 20 ocak yayınlanacak dıye acıklayın..hıcbır sıtede bu tur polemıklere gırmedım sızınle de gırmeye nıyetım yok efendılıgı sızden ogrenecek degılım turkıye de yasayan bırı olarak efendılık delıkanlılık nedır sonuna kadar bılıyorum daha ortada bır calışma yokken agresıf davranıyosunuz sonrası ne olur acaba bılemıyorum...bu arada yolun basındayım dogru tespıt tanıyan benı tanıyor ii calışmalar size...

20DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Empty cvp Çarş. Ocak 07, 2009 11:16 pm

GT-USB-STICK

Arkadaslar (hakan kardes) Lütfen bir birimize destek olalim hepimiz efendi insanlariz...Bu saat den sonra yaptigimiz islerle konusalim hayirli aksamlar....

21DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Empty Geri: DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Perş. Ocak 08, 2009 11:17 am

hakan99

bızım amacımız zaten bu tur calışmaları yapan arkadaslara elımızden gelen yardımı yapmak cunku set yapan rıtım yazan ınsanlar oldukca azaldı gunumuzde ama soz verdıgınız gunde demo yada guncelleme yapmazsanız bu tur eleştrılerede acık olmanız gerekıyo.. ii çalışmalar..

22DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Empty Geri: DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Perş. Ocak 08, 2009 9:04 pm

Atmacalar

Tabiyaaaa biraz sakinleselim arkadaslar! Zaten Dünyamizda yeterince kavga savas var. Birlik beraberlik olalim.

Selamlar

23DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Empty Geri: DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? C.tesi Ocak 10, 2009 5:57 pm

Yildirim1

Demolar heralde cikmaz ayin hafta sonunda cikacak Very Happy

24DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Empty Geri: DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? C.tesi Ocak 10, 2009 7:35 pm

Atmacalar

Bana bekle dediler bekledim, haftayada Dügünler basliyor bakalim ne yapacagiz. Dünde Istanbuldan arkadas döndü, kaldikmi simdi USBsiz.

Herneyse caniniz sagolsun GT-Production, yapacak bisey yok.

25DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Empty Geri: DEMOLAR NEDEN HALA YOK...????? Paz Ocak 11, 2009 4:28 pm

yavuz75

VE HALA DEMOLAR ORTALIKTA YOK

BU NASIL IS BU NASIL BIR HAYAT BU NASIL BIR YASAM TARZI ....?

NELER OLUYOR YONETICILER SIZLERE SESLENIYORUZ..??

HER SEY YOLUNDAMI >>>?

BIRILERI CIKIP BIR SEYLER DESIN ARTIK ...?

SESSIZ KALARAK BIR YERLERE VARAMASSINIZ ...

ARTIK BIR ACIKLAMA YAPIN ...
BU KADAR INSANLARI SOZ VERIPTE BEKLETMENIN ALEMI YOK ..

Olmadi ama boyle ...!!

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki