Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

gtmusicproduction@live.de

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Beklenen An Geldi Iste Demolar

+15
ali baba
yalcinkarasakal
s3rk0
iso.nl
yavuz75
DeliDana
Atmacalar
cengaver23
omursky
nuramo
Kerim
hakan99
GT-USB-STICK
kartel69
GT-Music-Production
19 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 3 sayfası]

26Beklenen An Geldi Iste Demolar - Sayfa 2 Empty Geri: Beklenen An Geldi Iste Demolar Ptsi Ocak 12, 2009 11:01 pm

yavuz75

Cok fazla bir DARBUKA DINLEDIK sevgi arkadaslar ...

Keske bu kadar iddali SITEDE REKLAMINIZI YAPMASAYDINIZ SEVGILI ARKADASLAR ...!!

Hayel kirikligi yarattiniz bende ..

Insallah diger demolardaki

2/4 ler
9/8 ler
7/8 ler
5/8 ler
Halaylari dinleme imkanimiz dahada cok olur ..

Kolay degil tabiiki bir set yapmak zor istir bilirim .
Insallah beni tatmin edecek guzel bit set olurda bende o zaman gonul ferahligi ile setinizi ALIRIM.

Yalniz iste bizleri iyi bir sekilde o cok guvendiginiz setinizle ikna etmeniz lagzim ..

Hayirlisi olsun .

Bu arada dinledigim sazlar gercekten 10 numara Tebrikler .

Kolay gelsin

27Beklenen An Geldi Iste Demolar - Sayfa 2 Empty gt stick Ptsi Ocak 12, 2009 11:32 pm

iso.nl

hayirli ugurlu olsun, insallah sizde avrupada yasadginiz icin avrupadaki muzisyenlerin ihtiyaclarini karsilayan bir set yaaprsiniz,yani trakyadan ardahana kadar her yoreye hitap eden bir set olmali.

28Beklenen An Geldi Iste Demolar - Sayfa 2 Empty GT usb Ptsi Ocak 12, 2009 11:57 pm

s3rk0

Kartel kardes, olaya niye bu kadar abartili bakiyorsun acaba ????

Setini dinledim, acikcasi BENiM hosuma gitmedi, ritmlerin acemice yazilmis.
Bence ritm yazma olayini sen GT ye birak Smile

GT-USB ye gelince ritmlerde özel bisey görmedim ayrica hic canli calinmisa benzemiyor darbukalar. Tabi dogrusu nasil bilemem günahinizi almak istemiyorum. Ritm yerine daha cok hem sample hem ritm demolari koyarsaniz daha güzel olur. Ayrica Cüneyt abinin yaptigi gibi Kartin icindekilerini tektek yazarsaniz daha iyi olur almak isteyenler icin. Ne kadar cok demo varsa o kadar iyi sizin icin Wink

ayrica yavuz 75 abime katiliyorum.

29Beklenen An Geldi Iste Demolar - Sayfa 2 Empty Geri: Beklenen An Geldi Iste Demolar Salı Ocak 13, 2009 12:50 am

kartel69

s3rk0 demiş ki:Kartel kardes, olaya niye bu kadar abartili bakiyorsun acaba ????

Setini dinledim, acikcasi BENiM hosuma gitmedi, ritmlerin acemice yazilmis.
Bence ritm yazma olayini sen GT ye birak Smile

GT-USB ye gelince ritmlerde özel bisey görmedim ayrica hic canli calinmisa benzemiyor darbukalar. Tabi dogrusu nasil bilemem günahinizi almak istemiyorum. Ritm yerine daha cok hem sample hem ritm demolari koyarsaniz daha güzel olur. Ayrica Cüneyt abinin yaptigi gibi Kartin icindekilerini tektek yazarsaniz daha iyi olur almak isteyenler icin. Ne kadar cok demo varsa o kadar iyi sizin icin Wink

ayrica yavuz 75 abime katiliyorum.

Sen benim ne oldugumu bilmiyorsun...
Elime ver stüdyoda çekilmis sesleri bak ne yapiyorum.
Hem böyle asagilayici yorumlar yapma lütfen....
Insnlari tanimadan konusmayin....

Zaten derler ya, meyve veren agaç taslanir....

http://www.kartel69.com

30Beklenen An Geldi Iste Demolar - Sayfa 2 Empty Geri: Beklenen An Geldi Iste Demolar Salı Ocak 13, 2009 12:55 am

s3rk0

Sen benim ne oldugumu bilmiyorsun...
Elime ver stüdyoda çekilmis sesleri bak ne yapiyorum.
Hem böyle asagilayici yorumlar yapma lütfen....
Insnlari tanimadan konusmayin....

Zaten derler ya, meyve veren agaç taslanir....

estagfurullah. Tabi setin berbat demedim. Benim hosuma gitmek zorunda degil demi?
Güzel seyler de var setinde, yani yanlis anlasilma olmasin. Ama sunu söyleyim, elinde kaliteli sesler drumsler sampleler olunca herkes iyi kötü Saglam seyler yapar. Sunu da biliyoruz ki yapan, piyasayla da güzel seyler yapiyor. Öyle degil mi ?
Paylasimin icin Allah razi olsun!

31Beklenen An Geldi Iste Demolar - Sayfa 2 Empty cvp Salı Ocak 13, 2009 2:03 am

GT-USB-STICK

Arkadaslar setimiz komple 48 mb dir abartiginiz kadar loop yoktur,cok fazla darbuka dinleyenler icin darbukasiz ritmlerimizde var e tabi darbukasiz demo koysa idik aman darbuka yok derdiniz:))))neyse iyi veya kötü elestirilere acigiz,ayrica kartel kardesin islerini biz begeniyoruz yoksa fransalardan kulagimiza gelmezdi..Herkes isine baksin kim hangi kulvarda iyise orda kosmaya devam etsin...

32Beklenen An Geldi Iste Demolar - Sayfa 2 Empty harikasiniz Salı Ocak 13, 2009 3:30 am

ketronyu

Misafir

merhaba kardesim ben ketronyusuf dostum ariyorum telinde kapali demolar harika siteye hemen koydum goruselim seninle konusacaklarim var cunku ellerinize saglik kardesim herkesi memnun edemessin yola devam bosverrr harika harika emo dinlesin utansin

33Beklenen An Geldi Iste Demolar - Sayfa 2 Empty Tesekkürler Salı Ocak 13, 2009 3:47 am

kartel69

Bana destek verdiginiz için tesekkür ederim, sayin GT ekibi...
MSN'de görüselim diyeceklerim var...
...

Saygilarimla,
K@rteL69

34Beklenen An Geldi Iste Demolar - Sayfa 2 Empty Geri: Beklenen An Geldi Iste Demolar Salı Ocak 13, 2009 11:13 am

yalcinkarasakal

bence demolar harıka ötesi diger demoları sabırsızlıkla beklıyorum..

35Beklenen An Geldi Iste Demolar - Sayfa 2 Empty Geri: Beklenen An Geldi Iste Demolar Salı Ocak 13, 2009 12:12 pm

ali baba

cok guzel bir set

BRAVOOOOOOOOOOOOOOO!

36Beklenen An Geldi Iste Demolar - Sayfa 2 Empty cvp Salı Ocak 13, 2009 12:18 pm

GT-USB-STICK

TSK alibaba Daha baslangic allahin izni ile...

37Beklenen An Geldi Iste Demolar - Sayfa 2 Empty gt usb Salı Ocak 13, 2009 11:17 pm

Tr

Misafir

Karışık demodaki bağlama sesinin loop olanı değil sample olanıyla bir demo yaparmısınız çok merak ediyorum teşekkürler.

38Beklenen An Geldi Iste Demolar - Sayfa 2 Empty cvp Çarş. Ocak 14, 2009 12:40 am

GT-USB-STICK

Slm kardes tabiki bir kac gün icinde dedigin gibi bir demo paketi hazirlayip sitemize koyucaz...saygilar

39Beklenen An Geldi Iste Demolar - Sayfa 2 Empty ketronyusuf Çarş. Ocak 14, 2009 4:40 pm

ketronyu

Misafir

ayhan merhaba dostum telefonun kapali seninle gorusmem gerekiyor nerelerdesin

40Beklenen An Geldi Iste Demolar - Sayfa 2 Empty Geri: Beklenen An Geldi Iste Demolar Çarş. Ocak 14, 2009 6:25 pm

Atmacalar

Bu Ürünün Fiyati ve Satisa cikis Tarihi kesin bellimi?
Ocak ayin ortasi denmisti, bu konuda bir bilgi verirseniz cok iyi olur.

Ben Vallahi Aralik ayindan beri bekliyorum. Bana baska USB alma dediniz ve simdi sabirsizlikla Demolari bekledigimiz gibi simdide Ürünü bekliyorum.

Tesekkürler

41Beklenen An Geldi Iste Demolar - Sayfa 2 Empty Geri: Beklenen An Geldi Iste Demolar Perş. Ocak 15, 2009 3:37 am

s3rk0

bu arada "GT" anladigim kadariyla Grup Tomakin mi oluyor ?

Aydinlatmanizi rica ediyorum, evet fiyat ve cikis tarihinide yazsaniz iyi olur

42Beklenen An Geldi Iste Demolar - Sayfa 2 Empty Nice Demo. Perş. Ocak 15, 2009 2:36 pm

shakuman

Misafir

Hi.
I am intrestead in to buy GT USB..But can any one tell me how and where to get it from ? and what about the price ?

Shakuman.

shakuman@hotmail.com

43Beklenen An Geldi Iste Demolar - Sayfa 2 Empty Geri: Beklenen An Geldi Iste Demolar Perş. Ocak 15, 2009 8:31 pm

kartel69

Shakuman,
Where are you from?
You can buy this set with western union...
Admin is response to you, wait ok?

44Beklenen An Geldi Iste Demolar - Sayfa 2 Empty UK Perş. Ocak 15, 2009 10:49 pm

Shakuman

Misafir

Hi.
I am from UK admin can email me at:
shakuman@hotmail.com

45Beklenen An Geldi Iste Demolar - Sayfa 2 Empty Geri: Beklenen An Geldi Iste Demolar Perş. Ocak 15, 2009 11:26 pm

Shakuman

Misafir

Admin we need Klarnet demo Please.

Shakuman.

46Beklenen An Geldi Iste Demolar - Sayfa 2 Empty Geri: Beklenen An Geldi Iste Demolar Cuma Ocak 16, 2009 1:07 pm

HaKaN_FR

Misafir

Demolar guzel olmus ama USB'nin, ritimlerin ve seslerin kalitesini anlayabilmek için hiç loop kullanmadan demo yapmaniz bence daha iyi olurdu....
Benim gorusum looplar sadece bir ARTI, yani hiç loop kullanmadan bu ritimleri sesleri kullanabilmemiz lagzim. Eger oyleyse valla ne guzel, diyecek yok Very Happy

47Beklenen An Geldi Iste Demolar - Sayfa 2 Empty Cvp C.tesi Ocak 17, 2009 1:36 am

GT-USB-STICK

Sevgili yavuz rekabet olmasi cok güzel cünkü iyi ve kötü isleri ayirt edelim,demolar cok yakinda sitemizde...saygilar

48Beklenen An Geldi Iste Demolar - Sayfa 2 Empty Geri: Beklenen An Geldi Iste Demolar C.tesi Ocak 17, 2009 2:01 am

kartel69

Usta msn açikmi??
Demolar hazirmi?
Bizim is noldu??
Sabirsizlikla bekliyoruz demolari...

Saygilarimla,
K@rteL69

49Beklenen An Geldi Iste Demolar - Sayfa 2 Empty Geri: Beklenen An Geldi Iste Demolar C.tesi Ocak 17, 2009 11:32 am

Atmacalar

Yaww bu kadar yaziyoruz hic ses seda yok, lütfen GT, sizi sevenleri destekliyenleri bekletmeyin üzmeyin. Birseyler yazin haber edin........

Beklemek cok zor birsey! Sizlerde bunu dahada zorlandirdiniz!

50Beklenen An Geldi Iste Demolar - Sayfa 2 Empty cvp Salı Ocak 20, 2009 12:26 am

GT-USB-STICK

Sevgili dostumuz atmacalar biliyoruz baya uzattik ama elimizden geldigi kadar acele ediyoruz okadar talep varki elimiz ayagimiza dolasti:))))Neyse 2-3 gün daha sabir saygilar

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 3 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki